Edirne'de Bazı Evleri Su Bastı

Edirne'de Bazı Evleri Su Bastı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 25 Ağustos Perşembe günü Edirne için gün boyu sürecek kuvvetli yağış uyarılarında bulunmuştu. Gün boyu yoğun yağış etkisinde kalan kentte birçok olumsuz durum yaşandı.Meteoroloji UyarmıştıMeteoroloji...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 25 Ağustos Perşembe günü Edirne için gün boyu sürecek kuvvetli yağış uyarılarında bulunmuştu. Gün boyu yoğun yağış etkisinde kalan kentte birçok olumsuz durum yaşandı.

Meteoroloji Uyarmıştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Edirne'nin de aralarında yer aldığı Marmara Bölgesi'ndeki birçok il için kuvvetli yağış uyarısında bulunulmuştu. Kuvvetli yağış ile birlikte sel, hortum, dolu, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar gibi risklere karşı da vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtilmişti. Uyarılar sonrası kentte yoğun bir yağış gerçekleşti.

Bazı Evleri Su Bastı

Gerçekleşen yoğun yağış sonrasında Edirne'de bazı evleri su bastı. Günlük hayatı olumsuz etkileyen yağış sonrası vatandaşlar oldukça zor anlar yaşadılar.

Edirne'de Yarın Yağış Bekleniyor

Meteoroloji'nin tahminlerine göre yarın Edirne'de gök gürültülü sağanak yağış ihtimali bulunuyor. Yarından sonraki günler için ise şu andaki tahminlere  göre bir yağış ihtimali bulunmuyor.

Not: Görseller temsilidir