Edirne'de Bir Kaçakçılık Vakası Daha! 123 Bin 800 Adet Ele Geçirildi

Edirne'de Bir Kaçakçılık Vakası Daha! 123 Bin 800 Adet Ele Geçirildi
Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde harekete geçen Uzunköprü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 123 bin 800 adet makaron (filtreli sigara kağıdı) ve çok sayıda tütün ürünü ele geçirdi.Kaçakçılık ve doldurulmuş...

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde harekete geçen Uzunköprü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 123 bin 800 adet makaron (filtreli sigara kağıdı) ve çok sayıda tütün ürünü ele geçirdi.

Kaçakçılık ve doldurulmuş sigara satışının önlenmesine yönelik çalışmalarına devam eden Uzunköprü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Habib Hoca Mahallesi’nde operasyon gerçekleştirdi.

Kaçakçılık suçunu önlemek adına gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli H.A.’nin deposunda ve otomobilinde arama yapıldı.

Yapılan aramada ise 123 bin 800 adet makaron ele geçirilirken, 4 bin 800 doldurulmuş sigara, 12 kilogram kadar tütün, sigara sarma makinesi ve bin adet kadar da kilitli şeffaf poşete el koyuldu.

Aramalar sonrası yakalanan tüm mallara el koyulurken, malların yer aldığı deponun ve otomobilin sahibi H.A. hakkında ‘5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na karşı gelmekten’ işlem başlatıldı.