Edirne Valisi Keşan'a Gitti

Edirne Valisi Keşan'a Gitti
Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık, bugün Keşan ilçesinde farklı ziyaretler yaptı. Edirne Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada Keşan'da önce Çamlıca-Gökçetepe yolunda devam eden çalışmaları inceleyen Vali,...

Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık, bugün Keşan ilçesinde farklı ziyaretler yaptı. Edirne Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada Keşan'da önce Çamlıca-Gökçetepe yolunda devam eden çalışmaları inceleyen Vali, İl Özel İdare ekiplerine kolaylık diledi.

[caption id="attachment_37226" align="aligncenter" width="1024"] Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Keşan ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. ( Edirne Valiliği - Anadolu Ajansı )[/caption]

İtalyan Koyu tarihi kale kalıntılarında da inceleme yapan Kırbıyık, Edirne'nin ziyaretçilere güzellik katan bir şehir olduğuna değindi. Edirne'nin muhteşem bir şehir olduğunu aktaran Vali Kırbıyık:

"Her köşesi kadim tarihinden nadide örneklerle bezeli olduğu kadar doğal güzellikleri ile de ön plana çıkan ilimizde bugün Keşan ilçemizdeydik. El değmemiş doğası, pırıl pırıl kumsalı muhteşem sahili ile burası mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer. Tüm misafirlerimizi Edirne'mize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.