Edirne su kesintisi, sular ne zaman gelecek? 30.12.2020

Edirne su kesintisi, sular ne zaman gelecek? 30.12.2020
Edirne'nin birçok mahallesinde su kesintisi yaşanıyor. Su kesintisiyle ilgili Edirne Belediyesinden yapılmış herhangi bir açıklama yok. Suların ne zaman geleceğini öğrenmek için belediyeyi arayan vatandaşın çağrıları...

Edirne'nin birçok mahallesinde su kesintisi yaşanıyor. Su kesintisiyle ilgili Edirne Belediyesinden yapılmış herhangi bir açıklama yok. Suların ne zaman geleceğini öğrenmek için belediyeyi arayan vatandaşın çağrıları yanıtsız kalıyor. Yaklaşık bir saatlik çabanın ardından belediyeye ulaşan Edirne Jet Haber, kesintiyle ilgili bilgi aldı.

Yaşanan su kesintilerinden şikayetçi olan ve Edirne Belediyesine ulaşamayan vatandaşlar Edirne Jet Haber'e mesaj gönderiyor. Bu konuda şikayetler almamızın ardından bizler de belediye ile iletişime geçmeyi denedik. Yaklaşık bir saatlik çabanın ardından belediyeye ulaşarak su kesintileriyle ilgili bilgi aldık. Belediyenin telefon hatlarındaki yoğunluğu azaltmak amacıyla aldığımız bilgileri sizinle paylaşıyoruz. Alınan bilgiye göre, su kesintisi kuraklıktan dolayı barajlardaki su seviyesinin azalmasından kaynaklanıyor. 10 mahallede su kesintisi yaşandığı belirtildi. Bu mahallelerden bazıları Şükrüpaşa, Fatih, Kocasinan, 1.Murat, İstasyon, Nişancıpaşa ve Yancıkçı Şahin Mahalleleri olarak açıklandı. Belediyeye ait depoların dolmasının beklendiği ve suların ne zaman akacağının belli olmadığı belirtildi.