Edirne Sınırında 108 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Edirne Sınırında 108 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı
Edirne - Yunanistan sınırında kötü muameleye maruz kalan 108 düzensiz göçmen sınırda görev yapan askerler tarafından kurtarıldı.Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'ın müdahalesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği ve...

Edirne - Yunanistan sınırında kötü muameleye maruz kalan 108 düzensiz göçmen sınırda görev yapan askerler tarafından kurtarıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'ın müdahalesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği ve onlarcasının da kötü muameleye maruz kaldığı düzensiz göçmenler ile ilgili video paylaşımında bulundu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada ''Edirne sınırında devriye görevi yapan Mehmetçiklerimiz, Yunanistan tarafından kötü muameleye maruz kalan 108 düzensiz göçmeni tespit ederek kurtardı. Göçmenler, Yunan askerlerinin darbesiyle bir kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.'' ifadelerine yer verildi.

Yunan Askerleri 1 Kişiyi Öldürdü

Milli Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı videoya ve göçmenlerin yaptığı açıklamaya göre bir düzensiz göçmenin Yunan askerinin darbesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

''Tüm Malımızı Aldılar''

Göçmenlerin ifadesine göre Yunanistan askerleri düzensiz göçmenleri dövdükten sonra paralarına, cüzdanlarına ve cep telefonlarına el koydular. Günlerdir aç ve susuz kaldığını belirten göçmenler çok zorlu süreç yaşadıklarını sözlerine eklediler.