Edirne Milli Eğitim Müdürü Arpacı, Öğrencilerle Buluştu

Edirne Milli Eğitim Müdürü Arpacı, Öğrencilerle Buluştu
Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilim ve Sanat Merkezi'nde öğrencilerin yarıyıl tatillerini verimli şekilde değerlendirmeleri için başlatılan eğitimlere devam ettiği...

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilim ve Sanat Merkezi'nde öğrencilerin yarıyıl tatillerini verimli şekilde değerlendirmeleri için başlatılan eğitimlere devam ettiği ifade edildi.

2023 TEKNOFEST'te Sağlıkta Yapay Zeka Alanı'nda ikinci aşamaya geçen öğrencilerle buluşan Müdür Arpacı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşleri belirtilen Müdür Arpacı, öğrencilerin kurslarda eğlenerek öğrenme imkanı bulduklarını kaydetti.

Öğrencilerin görsel sanatlar, akıl oyunları ve robotik atölyelerinde eğitim aldığını söyleyen Arpacı, şu ifadelere yer verdi:

"Öğrencilerimiz bilim, sanat, matematik ve İngilizce olmak üzere 4 alanda eğlenceli ve yenilikçi öğrenme yaklaşımlarını içeren kurslara katılma imkanı elde ediyor. Kurslar sayesinde öğrencilerimiz yarıyıl tatillerinde hem eksikliklerini giderme, hem de yetenekleri doğrultusunda eğitim alma imkanı elde ediyor."