Edirne Merkezli Operasyonda 2 Kişi Tutuklandı

Edirne Merkezli Operasyonda 2 Kişi Tutuklandı
Edirne Merkezli FETÖ operasyonunda 4 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen soruşturmada 4 kişinin Edirne Emniyet Müdürlüğü...

Edirne Merkezli FETÖ operasyonunda 4 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen soruşturmada 4 kişinin Edirne Emniyet Müdürlüğü Şubesindeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

2 Kişi Tutuklandı

Adliyeye sevk edilen A.D ve E.Y savcılık tarafından alınan ifadelerden sonra tutuklandı. FETÖ ile ilgili bilgiler veren 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonda mahrem yapılanma soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen mühendis, vergi müfettişi ve gelir uzmanının da aralarında bulunduğu 4 kişinin yakalanmasıyla ilgili çalışma başlatılmıştı.

Edirne, Ankara, İstanbul ve Gaziantep'te eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon sonucu 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden 2'si tutuklanırken, 2'si adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.