Edirne İl Genel Meclisi Toplantısı Yapıldı

Edirne İl Genel Meclisi Toplantısı Yapıldı
Edirne İl Genel Meclisi toplantısında Edirne Vali Yardımcısı ve İl Özel idaresi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, İl Özel İdaresince Ekim ayında yapılan yeniliklerle ilgili bilgi verildi.Tarımsal Hizmetler ile Yol ve Ulaşım...

Edirne İl Genel Meclisi toplantısında Edirne Vali Yardımcısı ve İl Özel idaresi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, İl Özel İdaresince Ekim ayında yapılan yeniliklerle ilgili bilgi verildi.

Tarımsal Hizmetler ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüklerinin merkez ve ilçelerde yürüttüğü çalışmaları anlatan Eyyüp Batuhan Ciğerci, 2022 yatırım programında yer alan 24 kilometrelik beton yol yapımını tamamladıklarını söyledi.

İstikrarlı ve özverili çalışmaları nedeniyle İl Özel İdaresi personeline teşekkür eden Ciğerci açıklama yaptı. Yapılan açıklamada:

"Hava şartları da bize yardım etti, 24 kilometre beton yol yapım işimizi tamamlamış olduk. Beton yollarda birkaç köy yolunun çizgi çalışması kaldı onları da birkaç gün içerisinde tamamlayacağız. Yolların performansını kışın göreceğiz ama şu ana kadar gelen görüşler olumlu yönde, kullananlar memnun." diye konuştu.