Edirne İl Genel Meclisi Bir Araya Geldi

Edirne İl Genel Meclisi Bir Araya Geldi
Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş başkanlığındaki gerçekleştirilen toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu sunuldu.Edirne İl Genel Meclis Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Şenol Kılıç, konuşmada, 2022...

Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş başkanlığındaki gerçekleştirilen toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu sunuldu.

Edirne İl Genel Meclis Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Şenol Kılıç, konuşmada, 2022 yılında 13 mühendis, 3 tekniker, 2 mimar, birer programcı, avukat, ekonomist, şehir plancısı olmak üzere 22 sözleşmeli personelin çalıştırılmasının uygun görüldüğünü kaydetti.

2023 için "Mahalli İdare Sözleşmeli Personel Ücret Tavanları" skalaları baz alınarak sözleşmeli personelin maaşlarının belirlendiğini belirten Kılıç, "Komisyona ve meclisimize teşekkür ediyorum. Biz İl Özel İdaresi olarak her sene yaptığımız gibi üst tavandan verdik ücretlerini, onlar da zaten kardeşlerimiz olarak bu ücretleri hak ettiler. Diğer kurumlara da inşallah örnek olur." ifadelerine yer verdi.