Edirne Belediyesi'nden Depremzedelere Ücretsiz Ulaşım İmkanı

Edirne Belediyesi'nden Depremzedelere Ücretsiz Ulaşım İmkanı
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından yapılan yazılı açıklamada Edirne'ye deprem bölgesinden yaklaşık 2 bin vatandaşın geldiğini ifade edildi.Kente gelen afetzedelere destek olduklarını belirten Gürkan, "Edirne ...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından yapılan yazılı açıklamada Edirne'ye deprem bölgesinden yaklaşık 2 bin vatandaşın geldiğini ifade edildi.

Kente gelen afetzedelere destek olduklarını belirten Gürkan, "Edirne  Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde kurduğumuz İMECE Market ile vatandaşlarımıza gelip burada istedikleri her türlü eşyayı alma imkanını sağladık. Vatandaşlarımızın giysi, hijyen malzemesi, çocuk bezi, çocuk maması gibi tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca gıda desteğinde de bulunuyoruz" dedi.

Ulaşımın da bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Gürkan'ın açıklaması şöyle:

"Edirne'ye gelen tüm vatandaşlarımızın Atatürk Kültür Merkezi İMECE Market'e başvurmaları halinde Edirne Belediyesi tarafından düzenlenmiş toplu ulaşımda ücretsiz olarak kullanabilecekleri Kent Kartları kendilerine bir kayıt yaparak takdim edeceğiz. Her depremzedeye Kent Kart vereceğiz, toplu ulaşımdan ücretsiz olarak yararlanacaklar, bunu belediye olarak biz finanse edeceğiz."