Deneyap Atölyeleri, Erdoğan tarafından canlı bağlantıyla açıldı

Deneyap Atölyeleri, Erdoğan tarafından canlı bağlantıyla açıldı
Edirne'nin de aralarında bulunduğu 30 ilde oluşturulan Deneyap Atölyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından canlı bağlantıyla açıldı.Bu sene Gaziantep'te düzenlenen Teknofest etkinliklerine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

Edirne'nin de aralarında bulunduğu 30 ilde oluşturulan Deneyap Atölyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından canlı bağlantıyla açıldı.

Bu sene Gaziantep'te düzenlenen Teknofest etkinliklerine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne ve 29 ilde daha oluşturulan Deneyap Atölyeleri'nin açılışını canlı bağlantıyla gerçekleştirdi. Edirne Gençlik Merkezi'nde oluşturulan Deneyap Atölyeleri'nin açılışına Edirne Valisi Ekrem Canalp ve gençler de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından 30 ilde Deneyap Atölyeleri'nin açılışı yapıldı. Edirne Valisi Ekrem Canalp, yaptığı konuşmada, "Edirne'de geçen 11 aylık dönemde sadece yerel imkanlarımızla 156 tasarım ve beceri atölyesini faaliyete geçirdik. Bu atölyelerden 62 bin öğrenci faydalandı ve faydalanmaya devam ediyor." dedi.