Bozuk yollar bu hale getirdi

Bozuk yollar bu hale getirdi
Edirne'de 2 yıl önce başlayan altyapı çalışmaları sebebiyle bozulan ve aylardır düzeltilmeyen yollar maddi hasar ve yaralanmalara yol açmaya devam ediyor. Edirne'de bir işletmenin moto kuryesi, bozuk yollardan dolayı dengesini kaybedip...

Edirne'de 2 yıl önce başlayan altyapı çalışmaları sebebiyle bozulan ve aylardır düzeltilmeyen yollar maddi hasar ve yaralanmalara yol açmaya devam ediyor. Edirne'de bir işletmenin moto kuryesi, bozuk yollardan dolayı dengesini kaybedip kaza yaparak yaralandı.

Edirne'de altyapı çalışmaları 2019 yılının Şubat ayında başlamıştı. Kentin en sorunlu bölgelerinden olan Kocasinan Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde ilk kazmanın vurulmasıyla başlayan altyapı çalışmaları 2 yıldan uzun süredir devam ediyor. Çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklarda dahi yolların düzeltilmemesi sebebiyle maddi hasar ve yaralanmalar yaşanıyor. Geçen günlerde, Sokak Burger Cafe isimli işletmenin moto kuryesi, bozuk yollardan dolayı dengesini kaybedip kaza yaparak yaralandı.

İşletme, sosyal medya paylaşımında şunlara yer verdi: "Moto kuryemiz Edirne sokakalrındaki aylardır düzeltilmeyen yollar yüzünden bu hale geldi maalesef. Edirne Belediyesi bu yolları ne zaman yapacaksınız? İki yıldır bu rezilliği çekiyoruz, her gün araçlarımız arıza yapıyor, kuryemizin hali gördüğünüz gibi."