Başkan Gürkan, Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu

Başkan Gürkan, Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu
Başkan Gürkan, bir restoranda gerçekleştirilen programda, şehit aileleri ve gazilerle beraber olmaktan onur duyduğunu ifade etti.Türkiye'nin şehitler ve gaziler sayesinde özgür ve bağımsız olduğunun altını çizen Başkan Gürkan,...

Başkan Gürkan, bir restoranda gerçekleştirilen programda, şehit aileleri ve gazilerle beraber olmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Türkiye'nin şehitler ve gaziler sayesinde özgür ve bağımsız olduğunun altını çizen Başkan Gürkan, "Vücudunun bir parçasını ya da en kıymetlisi olan evladını, eşini, annesini, babasını bu vatan için şehit vermiş, 'vatan sağ olsun' deme yürekliliği göstermiş kahramanlarımızsınız. Siz bu ülkede yaşayan 85 milyon insanın bir tanesi, gözbebeğisiniz. Şunu çok iyi biliyoruz ki bu cennet vatan, sizin gibi kahramanlar, sizin gibi şehit anne ve babaları sayesinde bugün özgür ve bağımsızdır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giden sizler var oldukça, Türkiye Cumhuriyeti de ilelebet payidar kalacaktır." dedi.

Ramazan Bayramı Kutlandı

Başkan Gürkan, şehit aileleri ve gazilerin Ramazan Bayramını da kutladı.

Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi de etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa, Gürkan'ın eşi Esra Gürkan, Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Başkanı Ahmet İsmailoğlu, şehit aileleri ve gaziler katılım gösterdi.