Ayşe Orak Şahin Edirne Şehit Aileleri ve Gaziler Birimi'ne Şef Oldu

Ayşe Orak Şahin Edirne Şehit Aileleri ve Gaziler Birimi'ne Şef Oldu
Edirne Belediye Meclisi tarafından kurulan Şehit Aileleri ve Gaziler Birimi'nin başına, 1994'te Hakkari Yüksekova'da şehit düşen Piyade Komando Çavuş Ayhan Orak'ın kardeşi Ayşe Orak Şahin şef olarak getirildi.Edirne...

Edirne Belediye Meclisi tarafından kurulan Şehit Aileleri ve Gaziler Birimi'nin başına, 1994'te Hakkari Yüksekova'da şehit düşen Piyade Komando Çavuş Ayhan Orak'ın kardeşi Ayşe Orak Şahin şef olarak getirildi.

Edirne Belediyesi Meclisi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğu Şehit Aileleri ve Gaziler Birimi'ne şef olarak Esen Yamaç bölgesinde şehit olan Piyade Komando Çavuş Ayhan Orak'ın kardeşi Ayşe Orak Şahin'in getirildiği duyurdu.

Toplantıya Gaziler ve Şehit Aileleri de Katıldı

Belediyeden yapılan duyuruya göre, tanıtım toplantısı Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanı Ahmet İsmailoğlu, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çiftçi, şehit aileleri ve gaziler katılım gösterdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ayşe Şahin'i tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Gürkan, "Kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyorum. Ruhları şad olsun. Gazilerimize de uzun, mutlu, huzurlu ömürler temin ediyorum" ifadelerini kullandı.