Atık Jilet Toplama İstasyonu Projesi Başlatıldı

Atık Jilet Toplama İstasyonu Projesi Başlatıldı
Edirne Keşan'da Atık Jilet Toplama İstasyonu Projesi başlatıldığı duyuruldu. Başlatılan proje Güney Edirne Katı Atık Birliği ve Keşan Berberler ve Kuaförler Odası iş birliği ile ortaya çıkarıldı.Jiletler Artık Çöpe...

Edirne Keşan'da Atık Jilet Toplama İstasyonu Projesi başlatıldığı duyuruldu. Başlatılan proje Güney Edirne Katı Atık Birliği ve Keşan Berberler ve Kuaförler Odası iş birliği ile ortaya çıkarıldı.

Jiletler Artık Çöpe Atılmayacak

Güney Edirne Katı Atık Birliği Başkanı Erhan Engin tarafından yapılan açıklamada odanın üyesi olan iş yerlerinden çıkan jilet gibi kesici aletlerin çöpe atılmasıyla, atıkların ayrışma tesislerinde çalışan kişileri ya da geri dönüşüm için hizmet veren kişileri yaraladığını belirtti.

Güney Edirne Katı Atık Birliği Başkanı Erhan Engin tarafından:

"Bulaşıcı hastalıklara neden olabilecek bu atıkların işyerlerinde toplanabileceği kutu temin ettik. Bu kutuları işyerlerimize dağıtıyoruz. Umarım faydalı olur." denildi.

Keşan Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Gezer ise Erhan Engin'i destekleyerek projenin amacına ulaşması için işbirliğine devam edeceklerini belirtti.