AK Parti Edirne Milletvekili Aksal'dan Sapanca'daki Toplantıya Katıldı

AK Parti Edirne Milletvekili Aksal'dan Sapanca'daki Toplantıya Katıldı
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, UN Women ve İsveç Büyükelçiliği iş birliğinde Sapanca'da yapılan "Kadınların...

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, UN Women ve İsveç Büyükelçiliği iş birliğinde Sapanca'da yapılan "Kadınların siyasete ve karar alma süreçlerine katılımının güçlenmesi" konulu toplantıya katılım gösterdi.

KEFEK Başkanı Aksal, toplantıda yaptığı konuşmada, kadınların ekonomik olarak güçlenmesi ve karar alma mekanizmalarında daha fazla yer almasının, kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir basamak olduğunu belirtti.

Kadınlara siyasal hayatta fırsat eşitliği sağlanmasının demokrasi, insan hakları ve kalkınma meselesi olduğunu aktaran Aksal, "Bu hep birlikte adım atmamız gereken partiler üstü bir konudur. Bu konuda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her daim vurguladığı gibi milletimizin tamamını kuşatan bir seferberlik ruhuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Aksal, kadına yönelik şiddetin önlenmesi için çalışmaların kararlılıkla devam ettiğinin altını çizdi.