AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Ramazan Mesajı

AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Ramazan Mesajı
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba mesajında, Edirne halkının ve tüm İslam aleminin ramazan ayını tebrik etti.İba'nın Mesajları Şu Şekilde:"Ramazan ayı, barış ve sevgi havasının rüzgarıyla kalplerimizi ısıtıyor....

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba mesajında, Edirne halkının ve tüm İslam aleminin ramazan ayını tebrik etti.

İba'nın Mesajları Şu Şekilde:

"Ramazan ayı, barış ve sevgi havasının rüzgarıyla kalplerimizi ısıtıyor. Barış, hoşgörü ve dayanışmanın öneminin vurgulandığı bir ay olan ramazan Allah'ın insanlara olan inayeti ve bereketi ile doludur. İnsanların arasındaki ilişkileri güçlendirir ve kalpleri birbirine yakınlaştırır.

Bu mübarek ay vesilesiyle, birlik ve beraberlik içerisinde nice mübarek aylar yaşamak dileğiyle tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve dualarımı sunuyorum."

Ramazanın, "asrın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaraların sarılmasına da vesile olacağını ifade eden İba, sözlerini şöyle devam ettirdi:

"Ramazan yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bir aydır. Bu ayda, insanlar birbirlerine yardım etmeli, sevgi ve saygı göstermeli ve toplum birlik ve beraberlik içinde olmalıdır. Bu nedenle, bu ayda yapılan yardımların ve bağışların önemi çok büyüktür.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından ramazan ayı, birlik ve beraberlik duygularıyla yaraların sarılmasına vesile olacaktır."