AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Millet Bahçesi Açıklaması

AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Millet Bahçesi Açıklaması
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne'de inşa edilecek Millet Bahçesi hakkında açıklamada bulundu.Başkan İba, AK Parti'nin il başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısında, Millet Bahçesi'nin yapılacağı...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne'de inşa edilecek Millet Bahçesi hakkında açıklamada bulundu.

Başkan İba, AK Parti'nin il başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısında, Millet Bahçesi'nin yapılacağı alanla alakalı önceki sene Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileri ile yapılan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da katıldığı toplantıda alınan ortak karara rağmen Başkan Gürkan'ın son dönemlerde karşıt görüş bildirmesine bir anlam veremediğini ifade etti.

Meriç Nehri kenarında bulunan İzzet Arseven Kent Ormanı'na (Söğütlük) yapılacak Millet Bahçesi'nin orayu daha doğal, betondan daha arındırılmış bir görünüme kavuşturacağını vurgulayan İba, "Projede her şey doğal dokuya göre dizayn edildi. Bununla ilgili hiç kimsenin endişesi olmasın. Yapacağımız ahşap pergolalardan, yürüyüş yollarına kadar her şey özenle yapılacak. Bir tane ağaç kesilmeyecek, mevcut ağaçların bakımı yapılacak." şeklinde konuştu.