AK Parti Edirne İl Başkanı İba'da 3 Aralık Mesajı

AK Parti Edirne İl Başkanı İba'da 3 Aralık Mesajı
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, engelli bireylerin sosyal hayatta daha fazla aktif olmaları, huzur ve refahlarının yükselmesi için çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.Engelli vatandaşların siyaset, spor, sanat, iş...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, engelli bireylerin sosyal hayatta daha fazla aktif olmaları, huzur ve refahlarının yükselmesi için çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

Engelli vatandaşların siyaset, spor, sanat, iş dünyası ve eğitimde kazandıkları başarıların kendilerini gururlandırdığını kaydeden İba, sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamın Türk milletinin birliği ile inşa edileceğini aktardı.

AK Partili İba'nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı şu şekilde:

"Engelli vatandaşların toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Engelli olmak asla bir kusur değildir. Unutulmamalı ki her insan bir gün engelli olma potansiyeline sahiptir. Asıl engel onları eksik gören kalplerdedir. Bu bilinci tüm topluma yaymak konusunda gayret göstermeye devam ediyoruz.

Yaşamın her alanında engelli bireylere daha çok hassasiyet ve özen gösterilmesi gerekiyor. Hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan hareket eder ve kendimizi onların yerine koyarak empati yaparsak aslında ne kadar zor bir yaşam sürdürdüklerini anlayabiliriz."