AK Parti Edirne İl Başkanı İba, Taksicilerle Buluştu

AK Parti Edirne İl Başkanı İba, Taksicilerle Buluştu
AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada İba, belediye meclis üyeleri ile aksi duraklarını ziyaretinde taksici esnafı ile sohbet ederek, yapılan çalışmalarla ilgili taksicilerin görüşlerini aldı.İba,...

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada İba, belediye meclis üyeleri ile aksi duraklarını ziyaretinde taksici esnafı ile sohbet ederek, yapılan çalışmalarla ilgili taksicilerin görüşlerini aldı.

İba, daha önce yaptıkları ziyaretlerde ÖTV indirim talepleri aldıkları esnafın bu dileklerini ilgili mercilere ilettiklerini aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, çekici işletmeciliği, kamyonla ticari yük taşımacılığı yapan esnafın aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyeceği müjdesinin Edirneli taksicileri sevindirdiğini kaydeden İba, şu ifadelere yer verdi:

'Esnaf ÖTV Ödemek Zorunda Kalmayacak'

"Geçmişte olduğu gibi bugün de esnafın yanında olmaya ve taleplerini dinleyerek gereğinin yapılması noktasında ilgili mercilere iletmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yapılan düzenlemeyle, taşıtlarını yenilemek isteyen esnaf ÖTV ödemek zorunda kalmayacak. Bu düzenleme, küçük işletmeleri ve esnafları desteklemek için atılmış önemli bir adım."

Esnafların işlerini kolaylaştırmak ve maliyetlerini düşürmek için bu düzenlemenin büyük önem taşıdığını kaydeden İba, AK Parti olarak her zaman esnafların yanında olduklarını ve onların işlerini kolaylaştırmak için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

"Esnaflarımızın güçlenmesi, Türkiye'nin güçlenmesi demektir" şeklinde konuşan İba, "Esnafımıza destek olarak işlerini kolaylaştırmak her dönem önceliğimiz oldu. Esnaflarımızın güçlenmesi, Türkiye'nin güçlenmesi demektir. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın yanında olarak destek olmaya devam edeceğiz." dedi.

İba ve beraberindekiler kahvehanelerde vatandaşlarla buluşarak, talepleri not aldı.

Taksici esnafının devletin tüm imkanlarıyla çalışmayı sürdüreceklerini ifade eden İba'nın sözleri şu şekilde:

"Taksici esnafımız, nasıl Edirne'mizi karış karış gezmeye araçlarıyla girmedik sokak bırakmamaya devam ediyorlarsa biz de sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy dolaşarak ziyaret etmediğimiz hane elini sıkmadığımız vatandaş bırakmayacağız. 14 Mayıs'ta AK Parti kazanacak, Edirne kazanacak, milletimiz kazanacak."