AK Parti Edirne İl Başkanı İba Halkın Taleplerini İletti

AK Parti Edirne İl Başkanı İba Halkın Taleplerini İletti
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara'ya gitti. AK Partili İba, burada Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'a ziyarette bulundu.AK Parti Edirne İl Başkanlığı...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara'ya gitti. AK Partili İba, burada Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'a ziyarette bulundu.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İba ve heyetinin, Büyükuzun ile makamında buluştuğu ifade edildi.

Görüşmede yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.

İlçe Ziyaretlerdeki Talepleri İletti

İba, ilçe ziyaretlerinde aldığı talepleri de ilettiğini ifade etti.

Meriç'e bağlı Küplü beldesindeki 2B arazilerin, senelerdir bu arazileri işleyen çiftçilere teslim edileceğini belirten İba'nın açıklamaları şöyle:

"Söz konusu alanlar, hak sahiplerine düzenli olarak ödedikleri ecrimisil karşılığı, tarım arazisi olarak ekilebilecek. 10 yıl boyunca düzenli ekim yapan ve kirasını ödeyen çiftçimiz ise tarlasını satın alma hakkı elde edebilecek. Devletimiz 'siz yeter ki üretin' diyor. Üreticimize hayırlı uğurlu olsun. Destekleri için Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'a teşekkürlerimizi sunarız."