AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba'dan "Türkiye Yüzyılı" Eğitimi Açıklaması

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba'dan "Türkiye Yüzyılı" Eğitimi Açıklaması
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından il teşkilat üyeleri ile ilgili "Türkiye Yüzyılı" konulu bir eğitim gerçekleştirileceğini duyurdu.İba, yaptığı yazılı...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından il teşkilat üyeleri ile ilgili "Türkiye Yüzyılı" konulu bir eğitim gerçekleştirileceğini duyurdu.

İba, yaptığı yazılı açıklamada, teşkilat olarak eğitim programlarına hazır olduklarını belirtti.

12-13 Kasım'da 33 ilde eğitim düzenleneceğini, bu programlardan birine AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak ev sahipliği yapacaklarını aktaran İba, "Bu hikayenin kahramanı sensin" diyerek çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

İba, şunları kaydetti:

"Daima ileriye yürümeyi, kendini sürekli geliştirmeyi, eğitimin gücüne inanmayı sürdüreceğiz ve daha nice teşkilat akademilerini düzenleyeceğiz. Akademimizin sloganında da dediğimiz gibi bu hikayenin kahramanı, kıymetli teşkilatımız. Bu düsturla hareket ederek tüm teşkilatlarımızla sahada gönül gönüle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Edirne'mizdeki tüm üyelerimizi tek tek ziyaret ediyor, il, ilçe, köy ve mahalledeki sandık başkanlarımızla birebir görüşüyor, buluşuyoruz."

"Türkiye Yüzyılı" ana teması ile yarın düzenlenecek eğitim programına Selim Cerrah, Ahmet Aydın, Doç. Dr. Seyithan Ahmet Ateş ve Yusuf Alabarda katılacak.