İşletmelere 85 kuruşa maske

İşletmelere 85 kuruşa maske
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), işletmelerde ihtiyaç duyulabilecek tek kullanımlık maskelerin 0,85 TL birim fiyat ile oda aracılığıyla Sağlık Bakanlığının ilgili kuruluşu USHAŞ'tan (Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş.)...

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), işletmelerde ihtiyaç duyulabilecek tek kullanımlık maskelerin 0,85 TL birim fiyat ile oda aracılığıyla Sağlık Bakanlığının ilgili kuruluşu USHAŞ'tan (Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş.) tedarik edilebileceğini duyurdu.

Edirne Ticaret Sanayi Odasından yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "Malumunuz üzere Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının binlerce üyesi, bu üyelerin bir kısmının ise binlerce çalışanı bulunmaktadır. Bu işyerleri çalışanlarına maske temini konusunda zorlanmakta, kötü niyetli taraflarca kendilerine fahiş fiyatlarla sunulan maskeleri almak durumunda kalmaktadır. Burada üzerimize düşen vazife, üyelerimizin en az zararla kendilerine sunulacak avantajlı hizmetlerden faydalanmasıdır. Edirne Valiliği Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından tarafımıza bildirildiği üzere 10 kişiden fazla personel çalışan işyerlerinde maske takmanın zorunlu hale geldiği belirtilerek, devamında tek kullanımlık maskelerin adedinin 0,85 TL'den Sağlık Bakanlığının ilgili kuruluşu USHAŞ (Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş.) tarafından temin edilebileceği duyurulmuştur. 

Covid-19 virüsü ile ilgili işletmelerinizde ihtiyaç duyabileceğiniz tek kullanımlık maskeleri 1 adedini 0,85 TL'den USHAŞ (Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş.) 'den satın alınabilir. Taleplerinizi Odamıza 0 533 745 83 76 nolu telefona Whatsapp'tan yazılı olarak veya etso@etso.org.tr adresine mail olarak bildirmeniz halinde ilgili firmadan tedarik edilerek talep edenlere ulaştırılacaktır."