8. Uluslararası Edirne Maratonu Düzenlenecek

8. Uluslararası Edirne Maratonu Düzenlenecek
Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BUDDER) Başkanı Önder Akdağ, Edirne'deki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, maratonun, daha önce 14 Mayıs olarak belirlenen tarihini, söz konusu günde yapılacak...

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BUDDER) Başkanı Önder Akdağ, Edirne'deki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, maratonun, daha önce 14 Mayıs olarak belirlenen tarihini, söz konusu günde yapılacak seçimler nedeniyle güncellediklerini dile getirdi.

Maratonu, takvimdeki koşulları göz önünde bulundurarak haziran ayında yapmaya karar verdiklerini belirten Akdağ, "8. Uluslararası Edirne Maratonu'nu federasyon takviminde de güncelleyerek 4 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirme kararı aldık. Bu yıl yarış, Cumhuriyetimizin 100. yılı olması dolayısıyla çok daha önemli ve anlamlı. Maratonu, Cumhuriyetimizin 100. yılına, ülkemize, şehrimize yakışır bir şekilde bütün kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içinde başarıyla gerçekleştireceğiz. Amacımız bu organizasyona katılan bütün sporcuların bu coşkuyu yaşaması." diye konuştu.