Tekirdağ'da Trakya'ya Değer Katacak Projeler

Tekirdağ'da Trakya'ya Değer Katacak Projeler
Aydoğdu Gençlik Merkezi, Paşa Spor Vadisi, Arama Kurtarma, K-9 Eğitim Merkezi ve Paşa Tarım Vadisi'ni basın mensuplarıyla birlikte gezen Yüksel, söz konusu projelerin Trakya'ya değer katacağını söyledi.Paşa Tarım Vadisi'yle...

Aydoğdu Gençlik Merkezi, Paşa Spor Vadisi, Arama Kurtarma, K-9 Eğitim Merkezi ve Paşa Tarım Vadisi'ni basın mensuplarıyla birlikte gezen Yüksel, söz konusu projelerin Trakya'ya değer katacağını söyledi.

Paşa Tarım Vadisi'yle ilgili çalışmaların altını çizen Yüksel, projenin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, ihtiyaç sahibi ailelere vakit geçirebilecekleri ve ekonomik anlamda gelir elde edebilecekleri sera alanları kazandırıldığını söyleyen Yüksel, şunları kaydetti:

Burada 40 seramız var. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ve öncelikle şehit ailelerimiz için müracaat açtık. Kurslarını tamamlayan aileler serada kışlık bitkilerini dikebiliyor. Bu alanda ekonomik anlamda beklentisi olan aileler için çalışma yaptık. Projemizde başarılı olursak 500 dönüme kadar sera alanımızı çıkarmak istiyoruz.

Ayrıca, ilçede önemli projeler geliştirmeye çalıştıklarını aktaran Yüksel, daha yaşanabilir hale getirmek ve vatandaşların konforunu artırmayı hedeflediklerini belirtti.