Şişli'de Gerçekleştirilen Cinayetin Ardından Kaçırılan Kadınla İlgili 6 Kişi Gözaltına Alındı

Şişli'de Gerçekleştirilen Cinayetin Ardından Kaçırılan Kadınla İlgili 6 Kişi Gözaltına Alındı
Şişli'deki cinayetin ardından bir kadının kaçırılmasına ilişkin 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. İstanbul Şişli'nin Gülbahar Mahallesi'nde 1 Kasım tarihinde otomobilde bulunan Muhammet Tek'in öldürülmesi ve aynı araçta...

Şişli'deki cinayetin ardından bir kadının kaçırılmasına ilişkin 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. İstanbul Şişli'nin Gülbahar Mahallesi'nde 1 Kasım tarihinde otomobilde bulunan Muhammet Tek'in öldürülmesi ve aynı araçta yer alan 20 yaşındaki Birivan K'nin kaçırılmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Emrullah K, Mehmet K, Ahmet K, Sinan K, Ramazan K. ve Bedri B'nin emniyetteki sorgu ve işlemleri tamamlandı.

Kaçırılan 20 yaşındaki Birivan K'nin eşi Emrullah K. ve 4 akrabasının da arasında bulunduğu zanlılar gerçekleştirilen işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. İstanbul Şişli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan incelemede Tek'in kullandığı otomobilin önünü kesen 2 arabada 6 şüphelinin bulunduğu ve Tek'i silahla öldürerek Birivan K'yi zorla diğer araca bindirerek uzaklaştıkları belirlendi. Yapılan çalışmaların devamında olayın faillerinin eşkali ile kaçış istikametlerini tespit eden polis ekipleri, belirlenen bazı adreslere özel harekat timlerinin desteğiyle baskın yapmıştı.

20 Yaşındaki Kız Kurtarıldı

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu şüpheliler Emrullah K, Mehmet K, Ahmet K, Sinan K, Ramazan K. ve Bedri B. gözaltına alınırken, kaçırılan Birivan K. kurtarılmıştı.

Diğer yandan şüphelilerin İstanbul Sultanbeyli'den başlattıkları takibi Şişli'ye kadar sürdürdükleri, zanlıların takip sonucu Berivan K'yi bir kafede Muhammet Tek'le yemek yerken tespit ettikleri, iki otomobil kullanarak takibi sürdürdükleri, ardından olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi.