'Şampiyon Cimnastikçiler' Valiyi Ziyaret Etti

'Şampiyon Cimnastikçiler' Valiyi Ziyaret Etti
Türkiye Enerji Gençlik Spor Kulübü Başkanı İlknur Pala, antrenörler Seda Gemiköz, Ali Demir, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından 23-25 Aralık'ta İstanbul'daki şampiyonada derece kazanan sporcular Emir Yağan, Döndü Koç...

Türkiye Enerji Gençlik Spor Kulübü Başkanı İlknur Pala, antrenörler Seda Gemiköz, Ali Demir, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından 23-25 Aralık'ta İstanbul'daki şampiyonada derece kazanan sporcular Emir Yağan, Döndü Koç ve Eylül Nisa Uğur, valiyi ziyaret etti.

İlknur Pala, Vali Yavuz'a sporcuları tanıtarak, branşları, kazanılan ödülleri ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca şampiyonada Genç Kadınlar Serbest Parkur kategorisinde Eylül Nisa Uğuz'un Türkiye Şampiyonu olduğunu aktardı. Büyük Kadınlar Hız Parkuru kategorisinde ise Döndü Koç'un ikinci olduğunu belirtti.

Valiz Yavuz ise sporcuların Kocaeli'yi gururlandırdığını söyleyerek tebrik etti. Ayrıca gençlerin sporla meşgul olmasının son derece iyi bir şey olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

Başarı sabır ister ve sizler bu sabrı gösterdiniz. Kazanılan başarılarda emeği geçen antrenörlerimizi, öğretmenlerimizi ve aileleri canı gönülden tebrik ediyor, kutluyorum. Kocaeli bir spor şehri, altyapımız çok iyi ve daha iyi olacak. Yolunuz, bahtınız açık olsun.