Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Belli Oldu

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Belli Oldu
Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Genç seçildi. Sakarya Ticaret Borsası hizmet binasında yapılan seçimde 22 meclis üyesinden 13'ü yönetim kurulu ile meclis başkanının belirlenmesi için oy kullanıldı.Yeni...

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Genç seçildi. Sakarya Ticaret Borsası hizmet binasında yapılan seçimde 22 meclis üyesinden 13'ü yönetim kurulu ile meclis başkanının belirlenmesi için oy kullanıldı.

Yeni Başkan Mustafa Genç Oldu!

Seçime giren Mustafa Genç, Ticaret Borsası Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Oldu. Sakarya Ticaret Borsası Meclis Başkanlığına da Bekir Uztürk seçildi. Yapılan seçimin ardından tebrikleri kabul eden Mustafa Genç, gazetecilere, seçimin sona erdiğini açıkladı.

Sakarya Ticaret Borsası Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç tarafından yapılan açıklamada:

"İnşallah aktif şekilde üyeye ve çiftçiye faydalı olması için elimizden geleni yapacağız. Seçim bir yarıştır, yarışta bir taraf kazanır. Seçime çıkma medeni cesaretini gösteren herkes kazanmıştır. Birilerini kırdıysak, küstürdüysek özür diliyorum. Bizim için seçim bitmiştir. Herkes bize eşit mesafededir, şimdi hizmet zamanı. Asıl olan Sakarya Ticaret Borsasıdır." denildi.