Okullardan Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı

Okullardan Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı
Silivri ve Büyükçekmece'de 7 okul ve bir iş yerinden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 1 şahıs tutuklandı.İş yeri ve okullardan yapılan hırsızlıktan sonra harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü...

Silivri ve Büyükçekmece'de 7 okul ve bir iş yerinden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 1 şahıs tutuklandı.

İş yeri ve okullardan yapılan hırsızlıktan sonra harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, U.S. isimli şahsı bir okul yakınında suç aletleriyle gözaltına aldı.

Şüphelinin Büyükçekmece'de bulunan evinde yapılan aramada, okullardan çalındığı belirlenen piyasa değeri 27 bin TL olan 1 dizüstü bilgisayar, 2 tablet bilgisayar, 2 cep telefonu, okullarda bulunan 2 sadaka kutusundan çalınan 6 bin 800 TL'yle 4 kantinden ve Büyükçekmece'de yer alan bir iş yerinin kasasından çalındığı tespit edilen toplam 24 bin 300 lira ele geçirildi.

Okullardaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şahsın okullara çeşitli aparatlar yardımıyla girdiğini tespit etti.

U.S isimli şahıs, emniyetteki işlemlerinden sonra sevk edildiği adli makam tarafından "iş yerinden ve kurumdan hırsızlık" ve "mala zarar verme" suçlarından tutuklandı.