Kocaeli'nde Feci Patlama: 5 Kişi Yaralandı

Kocaeli'nde Feci Patlama: 5 Kişi Yaralandı
Gölcük ilçesindeki Kavaklı Mahallesi 100. Sokak'ta yer alan üç katlı apartmanın üçüncü katında Mikdat Ç. (41) ile annesi Hanım A'nın (65) yaşadığı evde henüz bilinmeyen bir sebeple yaşanan doğal gaz patlaması sonucu 2'si...

Gölcük ilçesindeki Kavaklı Mahallesi 100. Sokak'ta yer alan üç katlı apartmanın üçüncü katında Mikdat Ç. (41) ile annesi Hanım A'nın (65) yaşadığı evde henüz bilinmeyen bir sebeple yaşanan doğal gaz patlaması sonucu 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan 5 yaralıdan 3'ü kontrollerinden sonra taburcu edildi.

Patlamanın yaşandığı evde bulunan yaralılar Mikdat Ç. ile annesi Hanım A'nın durumlarının ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

'Binanın Bütün Camları Patladı'

Patlamanın meydana geldiği apartmanın bitişiğinde yer alan apartmanda ikamet eden Yasemin Duru, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şiddetli bir patlama sesiyle dışarı koştuklarını belirterek "Evimizde oturduğumuz sırada bir patlama sesi duyduk. Binanın bütün camları patladı. Benim kapım hasar gördü. Dışarı çıkınca yangın olduğunu fark ettik. Tehlike olduğu için bizi uzaklaştırdılar. Çok şükür şu an yangın söndü. Yaralananların durumunun ağır olduğu söyleniyor." şeklinde konuştu.

Patlamanın deprem hissinden fazla olduğunu söyleyen Duru, şöyle konuştu:

"Kızım vardı yanımdı. Çok korktu, sinirleri boşaldı adeta diyebilirim. Koşuşturmaktan, ağlamaktan kendine gelemedi. Biz bayağı sıkıntı yaşadık. Çok şiddetliydi, biz fabrika falan patladı zannettik. Depremden daha büyüktü. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir şeyi."