Kalp Krizi Geçiren Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kalp Krizi Geçiren Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı
49 yaşındaki Koçali Serkant Kiraz, Kırklareli'de görevi sırasında kalp krizi geçirdi. Hayatını kaybeden polis memurunun Türk bayrağı sarılı naaşı Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Kırklareli İl...

49 yaşındaki Koçali Serkant Kiraz, Kırklareli'de görevi sırasında kalp krizi geçirdi. Hayatını kaybeden polis memurunun Türk bayrağı sarılı naaşı Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi.

Cenaze törenine ise Kiraz'ın eşi Hüsna Kiraz, çocukları ve yakınlarının yanı sıra, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Gedik ve İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ile diğer polisler katıldı.

Tören sırasında saygı duruşu yapıldıktan sonra ise Vali Ekici, Kiraz'a rahmet diledi.

Kiraz'ın yakınlarına ve emniyet teşkilatına başsağlığı dileyen Ekici, şunları kaydetti:

Kederli ailesine sabır diliyorum. Bugün çok üzgünüz. Milletimizin huzur ve güvenliği için vatanımızın dört bir yanında gece, gündüz demeden kahraman şekilde çalışan Koçali Serkant Kiraz'ın ebediyete uğurlanması için toplandık. Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Öte yandan İl emniyet Müdürü Çengeloğlu da Kiraz'ın 2012'den bu yana Kırklareli'nde görev yaptığı, görevine sadık ve son derece çalışkan olduğunu söyleyerek başsağlığı diledi. Törenden sonra ise Kiraz'ın naaşı ikini vaktinde kılınan namazla birlikte kent mezarlığına defnedildi.