İstanbul'daki Yağış Trafikte Yoğunluk Yaşandı

İstanbul'daki Yağış Trafikte Yoğunluk Yaşandı
İstanbul'da geceden beri etkisini gösteren yağış sebebi ile sabah saatlerinde kentin belirli noktalarında trafik yoğunluğu meydana geldi.Aralıklarla etkisini gösteren yağış, kentte trafiği olumsuz etkiliyor. Ana arterler ile Anadolu...

İstanbul'da geceden beri etkisini gösteren yağış sebebi ile sabah saatlerinde kentin belirli noktalarında trafik yoğunluğu meydana geldi.

Aralıklarla etkisini gösteren yağış, kentte trafiği olumsuz etkiliyor. Ana arterler ile Anadolu ve Avrupa yakalarını birbirine bağlayan köprülerde trafik yoğunluğu görüldü. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Avrupa yakasına geçişlerde trafikte yoğunluğu yaşandı.

Avrupa yakasında D100 kara yolu ve TEM oto yolu ile Otogar hal yolu ve diğer bağlantı yollarında da yoğunluk gözleniyor. Bahçelievler'den başlayan trafik yoğunluğu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde sürüyor. TEM otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde Gaziosmanpaşa'dan başlayan yoğunluk, Seyrantepe'ye kadar ulaşıyor. Basın Ekspres yolunda ise her iki yönde trafik yoğunluğu devam ediyor.

Toplu ulaşımda özellikte aktarma merkezlerinde yolcu yoğunluğu yaşanıyor.