İşkence, Tehdit, Fuhuş, Alı Koyma... Olaydaki 7 Zanlının İşlemleri Tamamlandı

İşkence, Tehdit, Fuhuş, Alı Koyma... Olaydaki 7 Zanlının İşlemleri Tamamlandı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşanan olayda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Edremit Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri operasyon düzenleyerek 8...

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşanan olayda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Edremit Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri operasyon düzenleyerek 8 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Şüphelilerin 14 kişiye işkence ve tehdit ederek paralarına el koydukları iddia edilmişti. Gerçekleştirilen operasyonda ise yakalanan 7 zanlının işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolleri gerçekleştirilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Farklı suçlardan da daha önce hüküm giydiği belirlenen bir zanlı ise direkt cezaevine gönderildi.

Her Şey Var: Zorla Fuhuş, İşkence, Tehdit, El Koyma

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde, şüphelilerin kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı, yapmayanlara ise işkence edildiği, 14 kişiyi de tehdit edip, paralarına el koyulduğu ortaya çıkmıştı.

Gerçekleştirilen operasyonda, şüphelilerin çiftlik evine götürdükleri bazı kişileri zorla alıkoydukları, elektroşokla eziyet ettikleri, kadınlara cinsel saldırıda bulunup ve tecavüz ettikleri, ayrıca alıkoydukları kişilere zorla uyuşturucu kullandırdıkları belirlenmişti.

İşkence, Tehdit, Fuhuş, Alı Koyma... Olaydaki 7 Zanlının İşlemleri Tamamlandı

Tabanca, Şarjör, Uyuşturucu, Tüfek... 

Öte yandan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda da 14 tabanca, 217 tabanca fişeği, 21 şarjör, 17.2 gram esrar, 13 gram metamfetamin, 15 uyuşturucu, uyarıcı, sentetik hap, 6 tüfek, 4 tüfek şarjörü, 74 tüfek kartuşu ele geçirilmişti.

Daha önce yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan 8 kişiden 5'i tutuklanmıştı.