İmamoğlu, Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Yaptı

İmamoğlu, Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Yaptı
Yenibosna'da bulunan bir otelde gerçekleştirilen iftar programında Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı konuşmada, bu yıl deprem acısı ile ramazana girildiğini...

Yenibosna'da bulunan bir otelde gerçekleştirilen iftar programında Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı konuşmada, bu yıl deprem acısı ile ramazana girildiğini ifade etti.

Depremlerde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen İmamoğlu, şehitlere ve gazilere minnet duyduğunu belirtti.

İmamoğlu, 2023'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü olduğunu vurgulayarak "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun. Vatan için canını ortaya koyan hepimizin geçmişi sayesinde bugün bu sınırlar içerisinde kardeşçe ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Yüzüncü yılımıza her ne kadar zor koşullarda girmiş olsak da Allah'ın izniyle yine bu zorluğun altından hep birlikte kalkacağız." şeklinde konuştu.

Öte yandan İmamoğlu, "Aynı ekmeği paylaşıyoruz. Aynı bereketi paylaşıyoruz. Bizlerin bugün hep birlikte bu sofrada olmamız için hayatını ortaya koyan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmadık, bundan sonra da unutmayacağız." dedi.

İftar programında semazen gösterisi ve ilahi dinletisi de yapıldı.