İBB Başkanı Küçük Çamlıca Korusunda İnceleme Yaptı

İBB Başkanı Küçük Çamlıca Korusunda İnceleme Yaptı
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kısa süre önce yenilenen Küçük Çamlıca Korusu'nda bazı incelemeler yaptı.Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan incelemeler esnasında kısa bir yürüyüş gerçekleştirilirken...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kısa süre önce yenilenen Küçük Çamlıca Korusu'nda bazı incelemeler yaptı.

Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan incelemeler esnasında kısa bir yürüyüş gerçekleştirilirken ayrıca koru hakkında İBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Çağatay Seçkin'den bilgi aldı. Aldıkları bilgilerden sonra gazetecilere açıklamalar yapan İmamoğlu, yenilenen koruyu yerinde deneyimleyeceğini belirtti. Vatandaşlarında koruya gelmesini isteyen:

"Heyecanla buraya gelip böyle bir saat doya doya yürüyüş yapmak için plan yapacağım. Olağanüstü bir iş çıkmış. Neredeyse artık 500 yıllık diyebileceğimiz bir geçmiş var burada, müthiş bir tarih var." dedi.

Geçmişi 1654 yılına dayanan koru, 271 bin 443 metrekarelik alana sahip. Doğal sit alanı olan koruda, eski ve yıpranmış çocuk oyun alanları, havuz, şelale ile yürüyüş, yaya ve araç yolları, otopark alanları, internet, tuvalet ve diğer altyapı yenilendi.