Eczane Çalışanını Katleden Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Eczane Çalışanını Katleden Şahıs Adliyeye Sevk Edildi
Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi'nde önceki gün, aralarında çıkan tartışma üzerine eczanede çalışan G.B'yi (31) silahla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan aynı caddedeki bir apartmanın görevlisi K.K'nin (42) emniyetteki...

Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi'nde önceki gün, aralarında çıkan tartışma üzerine eczanede çalışan G.B'yi (31) silahla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan aynı caddedeki bir apartmanın görevlisi K.K'nin (42) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şişli Emniyet Müdürlüğünden polislerle çıkarılan şahıs, adliyeye gönderildi.

Şüpheli K.K. emniyetteki ifadesinde, G.B'yi 2 sene önce eczanede çalışmaya başlaması sebebi ile tanıdığını, aralarında zaman zaman sürtüşmeler yaşandığını, maktulün kendisiyle küfürlü ve alaylı konuşmalar yaptığını ifade ederek, olay günü de aralarında ters bakma nedeniyle tartışma çıktığını, maktulün üzerine saldırması sonucu parmağının kırıldığını, evden silahını alarak korkutmak amacıyla ateş ettiğini, ikinci ateşlemenin ise yanlışlıkla olduğunu ifade etti.

Hayatını kaybeden G.B'nin ise ikindi vakti Şişli'deki Hasan Zeyneb Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedileceği öğrenildi.