Depremzedeler İçin İftar Programı Düzenlendi

Depremzedeler İçin İftar Programı Düzenlendi
Gebze Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, ilçe sakinlerinin Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra afetzedeler için seferber olduğunu dile getirdi.Deprem bölgesine yardımların...

Gebze Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, ilçe sakinlerinin Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra afetzedeler için seferber olduğunu dile getirdi.

Deprem bölgesine yardımların Gebze Kaymakamlığı, Gebze Belediyesi, Gebze Ticaret Odası, ilçedeki siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla ulaştırıldığının altını çizen Özyiğit'in açıklamaları şu şekilde:

"Bugünün şeref misafirleri, deprem bölgesinden gelen kardeşlerimiz. Gebze'deki kardeşlerim deprem bölgesinde olan sıkıntıyı çözmek için gecesini gündüzüne kattı. Yapılan yardımın haddi hesabı yok. Bölgeye gönderilen yardım tır sayısı 250'dir. Gebzeli kardeşleriniz, sizin için her şeyi seferber ettiler. Siz daha bu bölgeye gelmeden, 65 hane evini vermek istedi. Ancak biz bunların uygun olanları değerlendirdik. Gebze, tüm kurumlarıyla ensar gibi muhacir gibi sizlerin acısını yüreğinde hissetti."