Deprem Bölgesindeki Esnafa Makine Yardımı Yapıldı! Başkan Ayhan Duyurdu

Deprem Bölgesindeki Esnafa Makine Yardımı Yapıldı! Başkan Ayhan Duyurdu
Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat depremleri sebebi ile iş yerini kaybeden esnafa İnegöl Mobilyacılar Odası'nca başlatılan "El ele" projesi kapsamında, makine yardımı yapıldı.

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 14 Haziran'da deprem bölgesine gittiklerini, oradaki yıkıma şahit olduklarını ifade etti.

Kahramanmaraş'ta sanayinin bulunduğu alana da gittiklerini, çok sayıda iş yerinin yıkıldığını gördüklerini kaydeden Ayhan, şu ifadelere yer verdi:

"Bir esnafımız iş yerini kendi çabaları ile 90-100 metrekarelik prefabrikten yapmış. İş yerini ayağa kaldırmaya çalışmış. Kendisi ile sohbetimizde makinelerinin olmadığını söyledi. Biz de bu makineleri temin etmeye talip olduk. Sözümüzü tutmak için, arkadaşımızın işyerinin çalışması için biz İnegöl'de çalışma yapmaya başladık.

Gerekli olan bıçkı, yatar, daire frezeydi. Makinelerini aldık. Destek olan mobilyacılarımıza teşekkür ediyoruz. Bunun gibi birçok mobilyacı arkadaşımız var. İşlerini kurmak istiyorlar. Onların da dükkanlarını beraber kuralım. Ellerinde kullanmadıkları makineler varsa, yeni bir makine alıp vermek isteyenler varsa bizimle iletişime geçebilirler. Makinelerin alımından gönderilmesine kadar katkısı bulunan herkese yürekten teşekkür ediyorum."