Çocuk Parkında Bir Kişi Yangın Çıkardı

Çocuk Parkında Bir Kişi Yangın Çıkardı
Kocaeli Çayırova'daki çocuk parkında ateş yakarak yangına neden olduğu güvenlik kamerasından belirlenen şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çayırova ilçesindeki Atatürk Mahallesi'nde yer alan çocuk parkında 5 Ağustos'ta çıkan yangından sonra çalışma başlatıldı.

Çayırova Belediyesi ekipleri, parktaki güvenlik kamerası kayıtlarını izledi ve yangına kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin neden olduğunu belirledi.

Durumun ihbar edilmesiyle polis ekipleri tarafından bu kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yangında hasar gören çocuk parkında incelemeler yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yangına neden olan kişinin güvenlik kamerası sayesinde belirlendiğini dile getirdi.

Başkan Çiftçi, Çayırova'daki parklara güvenlik kameraları yerleştirdiklerini ifade ederek "Yaklaşık 300 kamerayla bütün parklarımızı donattık. Amacımız burada vatandaşlarımızın güvenli huzurlu bir şekilde hoş vakit geçirmeleri." şeklinde konuştu.

Güvenlik kamerası sayesinde yangın çıkan parkta eylemi yapan ve kamu malına zarar veren şahsın kayıtlarının alınarak emniyet teşkilatına teslim edildiğini belirten Çiftçi, şahsın en kısa zamanda yakalanarak gereken cezayı almasını istediklerini belirtti.

Çiftçi, hasar gören parkın en kısa zamanda yenilenerek halkın hizmetine sunulacağını aktardı.