Bursa Özel Halk Otobüsünde Yan Kesici: Tam 35 Suç Kaydı Varmış

Bursa Özel Halk Otobüsünde Yan Kesici: Tam 35 Suç Kaydı Varmış
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşanan olayda, özel halk otobüsünde yankesicilik yöntemiyle bir yolcunun cep telefonunu çaldığı tespit edilen kişi yakalandı.Fevzi Çakmak Caddesi'nde özel yolcu otobüsüne binen M.G. isimli şahıs,...

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşanan olayda, özel halk otobüsünde yankesicilik yöntemiyle bir yolcunun cep telefonunu çaldığı tespit edilen kişi yakalandı.

Fevzi Çakmak Caddesi'nde özel yolcu otobüsüne binen M.G. isimli şahıs, duraktan indiğinde cep telefonunun olmadığını fark ettikten sonra durumu polise bildirdi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri ise otobüsün içindeki araç kameralarını inceleyerek telefonu çalan kişiyi tespit etti. Yapılan incelemelerde hırsızın, yankesicilik ve hırsızlık suçlarından 35 kaydı bulunan Ö.K. olduğu belirlendi.

Kamera kayıtlarında M.G.'nin montunun cebinden telefonunu çaldığı ve daha sonra koltuğa oturduğu, otobüs hareket ettikten sonra da ilk durakta indiği tespit edildi.

Gözaltına alınan Ö.K., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.