Bungalov İlanıyla 180 Kişiyi Dolandıran 3 Kişi Tutuklandı

Bungalov İlanıyla 180 Kişiyi Dolandıran 3 Kişi Tutuklandı
Sapanca ilçesinde  sosyal medyadan bungalov kiralayan vatandaşların dolandırıldıklarını anlayarak polise başvurması üzerine Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü...

Sapanca ilçesinde  sosyal medyadan bungalov kiralayan vatandaşların dolandırıldıklarını anlayarak polise başvurması üzerine Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Afetzedelerin de aralarında olduğu 180 kişinin yaklaşık 300 bin lira dolandırıldığını belirleyen ekipler, şahısların tespit edilmesi için harekete geçti.

Teknik ve fiziki takip sonucu zanlıları tespit eden ekipler, Sakarya, Denizli ve Mersin'de düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 4 şüpheliyi yakaladı.

Şahısların adreslerindeki aramalarda, 80 gram altın, 4 bin 350 lira, çok sayıda banka ve kredi kartı ile suçta kullanıldığı değerlendirilen cep telefonları ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklandı, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.