Bilecik'te Öğrencilere Bot Dağıtıldı

Bilecik'te Öğrencilere Bot Dağıtıldı
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin desteği ile ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 540 adet kışlık bot Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine verildi.İhtiyaç Sahiplerine Bot VerilecekBilecik Ticaret...

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin desteği ile ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 540 adet kışlık bot Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine verildi.

İhtiyaç Sahiplerine Bot Verilecek

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törende her yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilere, ihtiyaç durumları göz önünde bulundurularak kışlık bot yardımı yaptıklarını söyledi. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin desteğiyle alınan botlar merkez ilçelere dağıtılmak üzere Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol'a teslim edildi.  Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ergün tarafından:

"Gerçekleştirilen yardım vesilesiyle soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bir nebze de olsa yüzlerini güldürmeyi başarabilirsek ne mutlu bizlere. Eğitim alanına yapılacak her türlü katkı, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırımdır." denildi.