Beyoğlu'nda Silahlı Kavga: 1 Ölü

Beyoğlu'nda Silahlı Kavga: 1 Ölü
İstanbul Beyoğlu’nda trafikte yol verme nedeniyle çıkan silahlı kavgada yaralanan 2 kişiden biri kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İstanbul Beyoğlu'nun Halıcıoğlu Mahallesi'nde olan bir parkta 23 Ekim tarihinde 17.50...

İstanbul Beyoğlu’nda trafikte yol verme nedeniyle çıkan silahlı kavgada yaralanan 2 kişiden biri kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İstanbul Beyoğlu'nun Halıcıoğlu Mahallesi'nde olan bir parkta 23 Ekim tarihinde 17.50 sıralarında silahlı kavga çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi.

Ekiplerin olay yerinde yaptığı çalışmalarda kimlik bilgileri belirlenen F.S, E.D, C.Y, Z.Ö, E.D.G, H.B.A. ve M.A. isimli kişilerin yol verme nedeniyle daha önce tartıştığı ve bunun üzerine aynı mahallede bulunan bir parkta buluşmak için anlaştıkları tespit edildi.

Husumetli olan kişiler parkta buluştuktan sonra aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada F.S ve E.D adlı kişilerin silahla yaralandığı ve F.S'nin de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.  Olaya karıştığı tespit edilen C.Y, Z.Ö, E.D.G, H.B.A. ve M.A. isimli şüpheliler, aynı gün içinde ekiplerce yakalandı.

C.Y, Z.Ö, E.D.G, H.B.A. ve M.A. isimli şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda M.A'nın üzerinden 1 silah 1 şarjör ve 2 mermi ele geçirildi. Zanlıların emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.