Belediye İhtiyaç Sahiplerine Ayçiçek Yağı Dağıtıyor

Belediye İhtiyaç Sahiplerine Ayçiçek Yağı Dağıtıyor
Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, üretilen tarımsal ürünler, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtıldı.Büyükçekmece Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'nün, Karaağaç Mahallesi'ndeki...

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, üretilen tarımsal ürünler, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtıldı.

Büyükçekmece Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'nün, Karaağaç Mahallesi'ndeki 125 hektarlık alana ektiği 23 tonluk ayçiçeği mahsülünden 8 ton yağ elde etti.

Elde edilen yağın Büyükçekmece Belediyesi Sevgi Eli Marketleri aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasının yanı sıra, belediyenin başkanı Hasan Akgün, yaptığı açıklamalarda görüşlerine de yer verdi.

Aralarında bamya, nohut, ayçiçeği ve siyez buğdayının da bulunduğu ürünlerin tamamının ilçedeki toprak ve tarlalarda üretildiğini söyledi.

Söz konusu ürünlerin Sevgi Eli Market raflarında yer aldığını kaydeden Akgün, 'Büyükçekmece'nin topraklarında, Türkiye'nin her toprağında tarımın en kralı yapılır. Yeter ki biz belediyeler ve merkezi yönetim olarak bu işin üzerine düşelim.' dedi.