Adalet Bakanı Bursa'da Öğrencilerle Buluştu

Adalet Bakanı Bursa'da Öğrencilerle Buluştu
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bugün Bursa'da meslek lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Bursa'da Hamitler TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gitti.Bekir Bozdağ, Türk Ticaret Kanunu Çalıştayı için geldiği Bursa'da Hamitler...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bugün Bursa'da meslek lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Bursa'da Hamitler TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gitti.

Bekir Bozdağ, Türk Ticaret Kanunu Çalıştayı için geldiği Bursa'da Hamitler Toki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerle buluştu. Okul içinde yer alan duruşma salonunda öğrencileri de tebrik etti.

Adalet okuyan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ öğrencilerin geleceğin hukukçusu, hakimi ve savcısı olacağını ifade etti. Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada hakimlik ve savcılığın oldukça kutsal bir meslek olduğunu vurgulayarak yargılama esnasında gerçeğin ortaya çıktığını söyledi.

Adalet Bakanlığı olarak hukuk ve adalet eğitiminin desteklenmesine Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan işbirliği çerçevesinde önem verdiklerini dile getiren Bozdağ, gençlerin hakkı ve hukuku bilerek yetişmesinin adalet ve hukuk bilincinin yükselmesini sağlayacağını sözlerine ekledi. Okul yöneticilerinden eğitimlerle ilgili bilgi alan Bakan Bekir Bozdağ, okuldan ayrılırken öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.