90 Yaşındaki Kadın Uludağ Üniversitesi'ne Evini Bağışladı

90 Yaşındaki Kadın Uludağ Üniversitesi'ne Evini Bağışladı
Uludağ Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Apaydın'ı makamında ağırladı.Emine Apaydın'ın elini öpen ve kendisine teşekkür plaketi veren Kılavuz, yapılan bağışın kendilerini...

Uludağ Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Apaydın'ı makamında ağırladı.

Emine Apaydın'ın elini öpen ve kendisine teşekkür plaketi veren Kılavuz, yapılan bağışın kendilerini son derece duygulandırdığını kaydetti.

Davranışın, herkese örnek olması gerektiğini ifade eden Rektör Kılavuz, "Emine teyzemiz, bu düşüncesi ile bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Rabbim kendisinden razı olsun. Yaptığı bağışla inşallah ahirette de hayır kapıları asla kapanmayacaktır. Üniversitemiz var oldukça Emine teyzemizi unutmayacağız. Kendisi 90 yaşında ve sağlığı da son derece yerinde. Allah göstermesin ama bir hastalığı olduğu zaman Bursa Uludağ Üniversitesi olarak her zaman yanında olacağız. O bizleri düşündü ve böyle güzel bir bağışta bulundu. Biz de onu asla unutmayacağız." şeklinde konuştu.