3 Yolcunun Darbettiği Taksici Hayatını Kaybetti

3 Yolcunun Darbettiği Taksici Hayatını Kaybetti
52 yaşındaki taksi şöförü Aydın Altun, Taksim'den 3 yolcu aldı. Araç içinde yolcular ve taksici arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın üzerine Altun, yolcuların araçtan inmesini istedi....

52 yaşındaki taksi şöförü Aydın Altun, Taksim'den 3 yolcu aldı. Araç içinde yolcular ve taksici arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın üzerine Altun, yolcuların araçtan inmesini istedi. Ancak yolcuları indirmek istediği sırada darbedildi.

Zanlılar olayın ardından kaçarken, polis ekipleri Aydın Altun'u hastaneye kaldırdı. Ancak Altun, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul Taksiciler Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu ise konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Açıklamalarında yolcuların Tarlabaşı'ndan bindiğini, alkollü olduklarını ve küfürlü konuşmaların üzerine taksici tarafından uyarıldıklarını açıklayan Aksu, olayı şöyle anlattı:

Uyarı üzerine bu üç kişi şoför Aydın Altun'u darbetmeye başlıyor. Araç durduğunda inip tekrar darbedip kaçıyorlar. Olay yerine gelen polis Altun'u hastaneye götürüyor. Hastanede de vefat ediyor. Maalesef alkollü ve uyuşturucu kullanan, sorunlu insanları araca almazsanız sizi belediyeye şikayet edip cezaya maruz kalıyorsunuz. Aldığınızda ise can güvenliğiniz olmuyor.