2'si Çocuk Tam 5 Yaralı: Bursa'da Trafik Kazası

2'si Çocuk Tam 5 Yaralı: Bursa'da Trafik Kazası
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, bir otomobil ile şarjlı motorsiklet çarpıştı. Kaza sonucunda 2'si çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre Ahmet Türkel Çevre Yolu'nda meydana gelen olay çevre yolunda...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, bir otomobil ile şarjlı motorsiklet çarpıştı. Kaza sonucunda 2'si çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre Ahmet Türkel Çevre Yolu'nda meydana gelen olay çevre yolunda seyir halindeki bir otomobil ve şarjlı motorsiklet arasında gerçekleşti. Hikmet Yazıcı'nın kullandığı 16 DM 869 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halindeki Mahir S. idaresindeki motorsiklet ile çarpıştı.

Yaşanan kazada sürücüler, 12 yaşındaki Abdülkerim Seyyas, 45 yaşındaki Sabah Semman ve 10 yaşındaki Hamza Seyyas yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis'ine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunun öğrenilmesinin yanı sıra, kazaya dair araştırma devam ediyor.