Yakında Tanıtılacak Realme 10 Pro Plus 5G Ortaya Çıktı

Yakında Tanıtılacak Realme 10 Pro Plus 5G Ortaya Çıktı
Çin merkezli teknoloji şirketi Realme, farklı segmentlerde piyasaya çıkardığı akıllı telefon modelleri ile dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de dikkat çekmeyi başardı. Ürün havuzunu genişletmek için çalışmalarını...

Çin merkezli teknoloji şirketi Realme, farklı segmentlerde piyasaya çıkardığı akıllı telefon modelleri ile dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de dikkat çekmeyi başardı. Ürün havuzunu genişletmek için çalışmalarını sürdüren şirket, önümüzdeki süreçte merakla beklenen akıllı telefon modeli Realme 10 Pro Plus 5G'yi, kullanıcıların beğenisine sunacak. Realme tarafından cihazın özelliklerine ilişkin henüz resmi açıklama yapılamasa da bazı bilgiler gelmeye başladı. Teknoloji dünyasında yer alan iddialara göre söz konusu cihaz, MediaTek Dimensity 1080 yonga setinden güç alacak . RAM boyutunda 6 GB ve 8 GB seçeneklerinin yer alması beklenirken, cihazın depolama kapasitesinin ise 128 GB ve 256 GB şeklinde iki farklı alternatife sahip olacağı düşünülüyor. Realme 10 Pro Plus 5G'nin batarya kapasitesinin, 4.890 mAh olmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Realme 9 Pro Plus Teknik Özellikleri

Realme 10 Pro Plus 5G modeli merakla beklenirken, bu yılın başında tanıtılan Realme 9 Pro Plus modeli, kullanıcılardan ilgi görmeye devam ediyor.

Ekran Boyutu: 6.6 inç

Ekran Çözünürlüğü: 1080 x 2412

Ekran Paneli: IPS LCD

Ekran Yenileme Hızı: 120 Hz

Ekran/Gövde Oranı: Yaklaşık yüzde 84,4

Yonga Seti: Qualcomm Snapdragon 695 5G

İşletim Sistemi: Android

Çekirdek Sayısı: 8

RAM: 6 GB ve 8 GB

Depolama Kapasitesi: 128 GB

Arka Kamera: 64 MP geniş açılı kamera + 8 MP ultra geniş açılı kamera + 2 MP makro kamera

Ön Kamera: 16 MP geniş açılı kamera

Batarya: 5.000 mAh

Hızlı Şarj: 33 W