Xiaomi 13 Ultra Resmi Olarak Önümüzdeki Hafta Piyasaya Çıkıyor

Xiaomi 13 Ultra Resmi Olarak Önümüzdeki Hafta Piyasaya Çıkıyor
Xiaomi geçen hafta Xiaomi 13 Ultra'nın varlığını doğruladı ve üst düzey akıllı telefonun bu ay piyasaya çıkacağını ekledi. Şimdi, gerçek bir lansman tarihi bilgisi geldi. Xiaomi, 18 Nisan olarak belirlenen Xiaomi 13 Ultra...

Xiaomi geçen hafta Xiaomi 13 Ultra'nın varlığını doğruladı ve üst düzey akıllı telefonun bu ay piyasaya çıkacağını ekledi. Şimdi, gerçek bir lansman tarihi bilgisi geldi. Xiaomi, 18 Nisan olarak belirlenen Xiaomi 13 Ultra lansman etkinliğinin tarihini duyurmak için sosyal medyaya gitti.

xiaomi-13-ultra-resmi-olarak-onumuzdeki-hafta-piyasaya-cikiyor

Xiaomi 13 Ultra, Snapdragon 8 Gen 2 ile geliyor

Her iki durumda da, Xiaomi cihazın önümüzdeki aylarda küresel pazarlara geleceğini onayladığı için bu telefon Çin ile sınırlı olmuyor. Bu nedenle, birinci sınıf bir kamera deneyimi istiyorsanız bu cihaza göz kulak olmanız gerekiyor. Sızan Xiaomi 13 Ultra teknik özelliklerinde de bir eksiklik yer almıyor. Güvenilir bilgi kaynağı Yogesh Brar, daha önce telefonun bir Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, dört adet 50MP arka kamera ve bir 6,7 inç QHD+ OLED ekrana sahip olacağını iddia etmişti.

xiaomi-13-ultra-resmi-olarak-onumuzdeki-hafta-piyasaya-cikiyor

İddia edilen diğer özellikler arasında 4.900 mAh pil, 90 W kablolu şarj ve 50 W kablosuz şarj yer alıyor. Bu arada, kamera ortağı Leica, birinci sınıf lenslerin yanı sıra çeşitli kameralarda sürekli olarak mükemmel optik yetenekler olduğunu ima etti.